lauantai 26. heinäkuuta 2008

Jalla

Kuusi päivää lomaa kuukaudessa ei ole tarpeeksi ja tästä syystä meillä on kerran kuukaudessa mahdollisuus lähteä Skopjeen tai Thessalonikiin päiväksi ”nollaamaan”. Toisen maahan matkustaminen on kuitenkin aina vaarallista. Kolme taistelijaa joukkueestani söivät sitkeän pihvin eräässä ravintolassa viime torstaina ja saivat kaupan päälle sitkeän mahataudin, jota kutsumme tuttavallisesti jallaksi. Torstainen pihvi oli heidän viimeinen ateria kolmeen päivään ja nykyään heidän ruokavalio koostuu lähinnä sokerisuolaliuoksesta. Jos epidemia leviää, on minulla on kaksi huonoa vaihtoehtoa: Viettää kaiken aikani vessanpöntöllä tai töissä. Voisi olla hyvä idea ottaa vähän taudinaiheuttajaa talteen ja kokea tehokas jalla-dieetti ennen kotiutumista.

1 kommentti:

koskinen kirjoitti...

On varmaan aika ikävää saada tommonen jalla. Mimmosta ruokaa siellä muuten ylipäätään on, siis kämpissä? Onko jotain Muken tasosta vai kenties iki-ihanan pakkirisoton kaltaista herkkua?

Ja taas pitää korjailla, ku pistää niin pahasti silmään..

"Torstainen pihvi oli heidän viimeinen ateria kolmeen päivään ja nykyään heidän ruokavalio koostuu lähinnä sokerisuolaliuoksesta."

heidän viimeinen ateriansa ja heidän ruokavalionsa

elikäs possessiivisuffiksit puuttuu taas.. ;)