perjantai 9. lokakuuta 2009

"Jos uskoot itseesi ja teet lujasti töitä, kaikki on mahdollista".

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onks tää jotenkin keksitty juttu vai kirjoititko perheestäsi?

Anton kirjoitti...

Tää on muotoa "tositapahtumiin perustuva" eli jotain totuuspohjaa on, mut mikä on fiktiota ja mikä ei, on lukijan itse arvottavissa :D

Anonyymi kirjoitti...

"huoletonta elämää sossun tuilla tekemättä päiväkään enää työtä tai läksyjä"

Sinulla on aika vääristynyt mielikuva sossun tuista.

Anton kirjoitti...

Perustele?

Anonyymi kirjoitti...

Voit itse netistä tsekata millaisista summista on kyse. Ehkä huoleton elämä ei ole leipäjonoissa seisomista että saisi elintarvikkeita, joiden viimeinen käyttöpäivä oli joskus kuukaisi sitten.

Anton kirjoitti...

Mä tiedän millaisista summista on kyse. Herran tähden, olen maahanmuuttajien lapsi :D Ja olen edelleenkin sitä mieltä että ne riittävät paremmin kuin hyvin peruselämään, ottaen huomioon ettei tee mitään. Joo, onhan se ikävää jonottaa niitä ilmaisia elintarvikkeita, mutta kyllä itse niitä hakisin jos olisi aikaa (sossun tuen saajana olisi tosi hyvin aikaa). Ihan hyviä ne on aina ollut kun niitä on hakenut.

Anonyymi kirjoitti...

No jaa, ehkä käsityksesi mukaan "peruselämä" tarkoittaa ettei kuole nälkään. Suosittelen lämpimästi Kallis kyöhyys nimistä kirjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tietää mitä sieltä sossusta hakee, niin sieltä saa kyllä kalasteltua aika kivan potin, jolla elää aika "peruselämää". Eri asia sitten, jos on iso perhe elätettävänä ym. kuluja.

Anonyymi kirjoitti...

Pirun hyvää tekstii! Keep up the good work son!